Автор: admin
Публикувано на: 04.10.2010 10:58:37

Рейтинг:

Париж
Едва ли някой се е съмнявал, че Nissan ще използва изложението в Париж, за да представи последните си технологични постижения, чрез поредната си концептуална разработка.

Автомобилът, който виждате на снимките, е наречен Townpod и определено има странен външен вид, а интериорното му оформление сякаш е вдъхновено от някой космически кораб.

Погледнат отпред, автомобилът наподобява формата на усмихнато човешко лице. Въздушният отвор играе ролята на устата, мигачите сякаш са тръпчинките, панелът с емблемата на Nissan представлява носът, а светлините се явяват очите.

Townpod Concept е оборудван с електрическата задвижваща система на модела Leaf, а всички функции, включително превключването на скоростите, се контролират от джойстик, монтиран на един издатък на шофьорската седалка.

В интериора на концепцията е внедрена една революционна технология на прибиране на задната седалка, която със сигурност ще бъде приложена в някой сериен модел. Когато ви е необходимо повече багажно пространство, задното кресло се премества напред и буквално се вгражда в намиращата се пред него седалка.


Галерия Nissan Townpod Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg