Автор: admin
Публикувано на: 31.03.2009 00:54:38

Рейтинг:

Папараци

Новото Ferrari F450, което ще замени настоящия модел F430, ще направи дебют на изложението във Фракфурт през септември и италианците вече провеждат усилени тестове с него. Именно при транспортиране за един от тях, папараци са успяли да заснемат спортния автомобил почти без маскировка.

От снимките се вижда, че F450 ще е с коренно различен дизайн от този на предшественика си, но за съжаление не можем да добием достатъчно добра представа за предната и задната част на модела, тъй като заснетият автомобил е без брони.

Както подсказва и името му, F450 ще е оборудван с 4.5-литров, V8 двигател, чиято мощност ще е в диапазона 500-550к.с. Спортното возило ще получи и новата седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител, използвана и от модела California.

Преди време от Ferrari съобщиха също, че в автомобила ще е внедрена и системата KERS, използвана при болидите от Формула1. Тя регенерира енегрия от спирачките, която в последствие може да се използва като допълнителни 80к.с. за определен преиод от време. 


Галерия Ferrari F450 (spy)
Папараци заснеха Ferrari F450
Папараци заснеха Ferrari F450
Папараци заснеха Ferrari F450
Папараци заснеха Ferrari F450
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg