Автор: admin
Публикувано на: 11.08.2009 00:18:55

Рейтинг:

Още
Миналият месец Kia пусна първа снимка на обновения Ceed, без обаче да съобщи никакви подробности за автомобила, но сега от южнокорейската компания са решили да разпространят още фотоси на модела, както и да разкрият някои подробности за него.

Обновената Kia Ceed ще направи дебют на изложението във Франкфурт идния месец, където ще бъдат представени версиите хечбек и комби, чиито продажби в Европа се очакват да стартират на 1-ви октомври.

Автомобилите са получили нови радиаторни решетки, задни LED светлини и брони, които са увеличили дължините им с по 25мм., като предните са с по-големи въздушни отвори и правоъгълни фарове за мъгла, заменили настоящите кръгли.

Интериорът на Ceed също е претърпял изменения. Нови са воланът, централната конзола и аудио системата, а обикновеният климатик е заменен от двузонен. Инженерите на Kia са направили промени и по окачването на автомобила, довели до по-гладко шофиране.

Kia Ceed ще се предлага с две версии на нов 1.6-литров дизелов двигател, чиито мощности са 148 и 187к.с. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия, като при тези модификации ще има и система старт/стоп. Официална информация за другите агрегати все още липсва.

Галерия Kia Ceed facelift 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg