Автор: admin
Публикувано на: 13.05.2010 23:16:43

Рейтинг:

Opel
Opel ще увеличи незабавно производството на компактния си модел Corsa с още 6 000 автомобила. Заводът на компанията в Айзенах, Германия, ще увеличи производството си с 9 000 броя, с което ще бъде прекратено по-късото му работно време по-рано от планираното. Заводът в Сарагоса, Испания, ще произвежда около 7 000 автомобила повече от първоначално планираните. 

През месец февруари Opel представи обновената моделна линия на Corsa, която предлага по-ниски емисии на CO2, както и нова палета от пестеливи на гориво бензинови и дизелови двигатели. Особено голямо в момента е търсенето на Corsa ecoFLEX с 1.3 CDTI турбодизелов агрегат, който отделя емисии на CO2 само 98гр/км. Увеличението на продажбите на Corsa през първото тримесечие е особено голямо в Испания, Италия, Франция и Белгия. В Холандия през 2010г. в сравнение със същия период на 2009-та са продадени два пъти повече автомобили Corsa.

Opel е „подправил” новата Corsa с ексклузивното издание Color Race, което се характеризира с карирания дизайн на победителите в състезанията в комбинация с традиционния за мотоните спортове, ярък жълт цвят Sunny Melon или с бял Casablanca или с яркочевен Magma.

Специален модел World Cup на Corsa по случай световното първенство по футбол ще се предлага за ограничен период от време в някои страни от Западна Европа. Или като алтернатива на неудобните знамена за прозорците, ще се предлагат специални лесни за поставяне и отстраняване World Cup стикери и корпуси на страничните огледала в цветовете на националните флагове на повечето страни. Футболните фенове от Италия, Португалия, Холандия, Франция, Словакия, Дания, Германия, Англия и Швейцария могат да ги поставят на всяка Corsa с три врати за няколко минути, запазвайки плавните и аеродинамични линии на колата.

Opel увеличава производството на Corsa
Тагове: Opel, Opel Corsa
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg