Автор: admin
Публикувано на: 16.04.2009 01:58:54

Рейтинг:

Opel

От Opel разпространиха официални снимки и информация за горещата Insignia OPC и нейния близнак Vauxhall VXR (името под което се продава моделът във Великобритания), чиито продажби в Европа ще стартират през лятото.

Агресивният външен вид на автомобила е вдъхновен от концепцията GTC, която Opel представи преди две години на изложението в Женева, като са запазени основните линии на другите модификации на модела.

Insignia OPC се различава от стандартната версия по новата предна броня с широки въздушни отвори, модифицираната задна броня, в която са вградени ауспуховите накрайници, и 19 или 20-инчовите джанти.

Интериорът на горещия автомобил е получил спортни седалки Recaro, облечени с перфорирана кожена тапицерия, както и волан и скоростен лост със специфична форма.

Insignia OPC е оборудвана с модифициран 2.8-литров битурбо двигател, чиято мощност е увеличена от 260 на 325к.с., а максималният му въртящ момент достига 400Нм. Скоростната кутия е шестстепенна механична, като комбинацията между нея и агрегата позволява ускорение от 0-100км/ч. за 6сек.

Автомобилът е получил също с 10мм. по-ниско спортно окачване, спирачки Brembo, системата за двойно предаване „Adaptive 4x4” и електронно контролиран заден диференциал, ограничаващ буксуването.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg