Автор: vladi
Публикувано на: 27.02.2011 20:30:21

Рейтинг:

Opel

Няколко дни, след като от Volkswagen разкриха новото поколение на Golf Cabrio, колегите им от Opel побързаха да разпространят информация за кабрио версията на новата Astra.

По план автомобилът трябва да се появи на пазара през 2013 година, но за момента информацията за него е оскъдна. Ясно е, че той ще се произвежда в завода на компанията в град Гливице (Полша) и ще бъде лансиран заедно с новия й градски модел Allegra.

В прессъобщението на Opel обаче не се споменава дали кабрио версията ще продължи да се продава под името Astra TwinTop, което означава, че автомобилът може да получи друго име и евентуално да бъде премахнат твърдият му сгъваем покрив.

“Новият кабриолет ще е чудесно допълнение към нашата производствена линия.”, заяви Изпълнителният директор на Opel Ник Райли. “Той следва дългогодишната традиция на силно емоционалните и легендарни кабриолети на Opel, които създадоха съществен имидж на нашата марка. С елегантния си и лъскав дизайн новият ни кабриолет ще отговори напълно на тази репутация.”

Повече подробности относно името на автомобила, неговата цена и оборудването, с което ще се предлага, ще бъдат обявени на по-късен етап от развитието на модела.


Тагове: Opel, Opel Astra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg