Автор: vladi
Публикувано на: 18.04.2011 10:56:44

Рейтинг:

Opel

Неприятно е да имаш автомобил с големи възможности, но същевременно да не можеш да използваш пълния му потенциал, тъй като му е поставен електронен ограничител на скоростта на 250км/ч.

В такива случай обаче, производителите понякога прибягват до пускане на специални версии на тези модели, както решиха да направят от Opel с горещата Insignia OPC, въвеждайки модификацията „Unlimited”.

От немската компания твърдят, че след премахването на ограничителя за максимална скорост, Insignia OPC вече е в състояние да развива скорост от 270км/ч., което директно я превръща в най-бързият автомобил, правен някога от марката.

Insignia OPC Unlimited не се различава в техническо отношение от стандартния модел, като двигателят й е 2.8-литров, V6, чиято мощност е 325к.с., а максималният му въртящ момент достига 400Нм. Разликите се състоят единствено в наличието на надписи Brembo върху спирачните механизми и нови циферблати на арматурното табло.

Агрегатът може да се комбинира с шестстепенна механична или шестстепенна автоматична трансмисия, а самата модификация „Unlimited” ще е налична за всички версии на автомобила, като цената й в Германия започва от 48 605 евро.


Opel махна ограничителя на Insignia OPC
Opel махна ограничителя на Insignia OPC
Opel махна ограничителя на Insignia OPC
Opel махна ограничителя на Insignia OPC
Opel махна ограничителя на Insignia OPC
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg