Автор: admin
Публикувано на: 21.05.2009 02:02:46

Рейтинг:

Opel

От Opel разкриха OPC версията на Insignia Sports Tourer, след като преди месец показаха и горещия седан Insignia OPC. Мощното комби ще се появи при европейските дилъри на компанията през есента, заедно със стандартните модификации.

Insignia OPC Sports Tourer се отличава от серийния модел с по-агресивен външен вид, постигнат благодарение на новите брони, странични престилки, накрайници на изпускателната система и 19-инчови джанти, които могат да бъдат заменени с 20-инчови по желание на клиента.

Интериорът на спортното комби е получил леки изменения по приборите на таблото, седалки Recaro, спортни волан и скоростен лост, алуминиеви педали и стелки с логото OPC.

Двигателят на Insignia OPC Sports Tourer е 2.8-литров, с мощност 325к.с. и максимален въртящ момент 400Нм. Той позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 6.3сек., а максималната скорост е с електронно ограничение на 250км/ч.

Мощността се предава към четирите колела, посредством шестстепенна механична трансмисия, която от своя страна е съчетана с електронен диференциал срещу приплъзване. Insignia OPC Sports Tourer е получила още спирачки Brembo с перфорирани дискове и снижено спортно окачване.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg