Автор: pavel
Публикувано на: 13.01.2012 17:44:06

Рейтинг:

Opel

Opel Astra е автомобилът с най-малко дефекти съгласно резултатите в отчета на DEKRA за 2012 година (“DEKRA Used Car Report 2012”). С индекс 96.9% Opel Astra постигна най-добрия резултат от всички тествани автомобили в категорията “Най-добра индивидуална класация”. Този успех направи Opel победител за трета поредна година. През последните две години два модела на Opel вече станаха победители – Corsa (2010) и Insignia (2011).

Тази година Opel Insignia беше изпреварен с малко от Astra и зае второ място в категорията “Най-добра индивидуална класация”. За сметка на това Insignia получи индекс на повредите 96.0%, който е и най-добрият резултат в средния клас. Конкурентните модели бяха победени със значително предимство от Insignia. “Фактът, че нашата марка има най-добрите резултати в отчетите на DEKRA вече три поредни години е още едно доказателство за високото качество на нашите автомобили.”, заяви Ален Висер, Вицепрезидент на Opel/Vauxhall, отговорен за маркетинга, продажбите и следпродажбеното обслужване. “ Ние се чувстваме длъжни да осигуряваме надеждност, която е и една от традиционните и най-съществени ценности на Opel.”

DEKRA изготвя годишните си отчети за употребявани автомобили на основата на прецизно провеждани оценки в осем автомобилни класа и три категории в зависимост от пробега им. Отчетът се основава на данните от 15 милиона прегледа, направени на 230 различни модела. DEKRA отчита само типичните за употребяваните автомобили неизправности, от рода на корозия на изпускателната система или хлабавини в окачването, като по този начин може да бъде направена точна преценка за дълголетието и издържливостта на автомобилите. Дефектите, които се свързват основно с поддръжката на автомобилите, като обичайното износване на гумите или перата на чистачките за предното стъкло, не се взимат предвид в отчетите.

DEKRA е една от водещите световни организации по отношение на познанията си в областите на безопасността, качеството и околната среда. Компанията има 24 000 служители и присъства с дейностите си в над 50 страни по цял свят.


Opel Astra и Insignia с най-високите оценки за качество
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg