Автор: admin
Публикувано на: 20.04.2010 00:21:48

Рейтинг:

Opel
Най-икономичната модификация на новия Opel Astra вече е в търговските центрове на марката, включително и в България, като тук цената и започва от 30 305 лева и в нея влиза климатична инсталация, електронна стабилизираща програма, ABS, предни и странични въздушни възглавници, електрически предни прозорци, централно дистанционно заключване на вратите, електрически регулируеми и отопляеми странични огледала, радио/CD MP3 плейър и много други.

Opel Astra EcoFlex е оборудвана с дизелов 1.3 CDTI двигател, доставящ мощност от 95к.с. и максимален въртящ момент 190Нм., наличен в диапазона 1 750 и 3 250об/мин. Благодарение на модифицираната система за рециркулация на отработилите газове (EGR), допълнителната охлаждаща функция, оптимизираната работа на трансмисията и наличието на филтър за твърди частици, автомобилът може да се похвали със среден разход на гориво от 4.1л/100км. и едва 109гр/км. отделяни CO2 емисии.

Интересна особеност при Astra ecoFLEX е, че нейната предрадиаторна решетка е активна. При ниски скорости тя стои отворена, позволявайки на въздушния поток да преминава през коша на двигателя, а при повишаване на скоростта се затваря автоматично, намалявайки въздушното съпротивление.

Галерия Opel Astra EcoFlex 2011
Opel Astra EcoFlex вече на пазара
Тагове: Opel, Opel Astra, EcoFlex
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg