Автор: admin
Публикувано на: 23.11.2010 10:02:10

Рейтинг:

Opel
Обновеният SUV модел Antara на Opel е получил доста сериозни промени по външния си вид и актуализирана гама от двигатели, поради което някои издания го оприличават дори на ново поколение.

Продажбите на Opel Antara 2011 ще стартират още в края на тази година, като моделът идва с доста интересни агрегати, всички отговарящи на екологичната норма Euro 5, тъй като са с доста занижени разходи на гориво и отделяни вредни емисии, в сравнение със своите предшественици.
 
Дизеловите модификации на автомобила са две на брой. Те разчитат на 2.2-литров турбодизелов двигател CDTI, който в единия случай е с мощност 163к.с., а в другия доставя 186к.с. И двете се предлагат със система за задвижване към четирите колела, но при първия е възможно то да е само към предните.

Четирицилиндровият 2.4-литров бензинов агрегат също е получил полагащите му се подобрения, довели до увеличение на мощността от 140 на 170к.с., като и при него задвижване може да е както 4x4, така и само предно. Двигателят се отличава с променливо управление на разпределителните валове на всмукателните и изпускателните клапани.

Инженерите на Opel са модернизирали и ходовата част на модела, чрез което са постигнати по-добри поведение на пътя и комфорт. Освен това, е повишена и сигурността на автомобила, посредством серийната електрическа ръчна спирачка и системата Hill Assist за по-лесно потегляне под наклон.

Най-значимите козметични промени по Opel Antara са извършени в предната част на автомобила, която е с коренно различна радиаторна решетка, нова броня и променено място на халогените, които са получили хромирани пръстени. Задните светлини също са модифицирани, а новите 19-инчови джанти придават допълнителен блясък на всъдехода.

Интериорът на обновената Antara е с нова централна конзола, контролни уреди с променен дизайн и ефектно осветление. Освен това, материалите за оформление са станали доста по-качествени, като има по-големи възможности за избор.

Галерия Opel Antara 2011
Opel Antara премина през обстоен фейслифт
Opel Antara премина през обстоен фейслифт
Тагове: Opel, Opel Antara
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg