Автор: admin
Публикувано на: 26.04.2010 21:57:38

Рейтинг:

Opel
Opel Ampera премина важен момент от развитието си на 23 април, когато първият предпроизводствен автомобил Ampera моделна година 2012 напусна предпроизводствената асемблираща линия в завода на GM в Уорън, Мичиган.

Работниците на асемблиращата линия ще произведат още предпроизводствени модели Ampera през следващите месеци. Тези автомобили не са предназначени за редовна продажба, а ще бъдат използвани за тестове и утвърждаване на целевия производствен дизайн, както и за разработване на окончателния софтуер и системи за управление на автомобила. Европейските и американските инженери ще ги използват и за хармонизирането на общото динамично поведение на автомобила. Някои от предпроизводствените коли Ampera ще имат много краткотраен живот, защото ще бъдат използвани в тестове за безопасност и структурна цялост.

Електромобилът с удължен автономен пробег Opel Ampera изминава до 60км. изцяло на електрическата енергия, съхранена в литиево-йонна акумулаторна батерия, като при спадане на заряда на акумулаторната батерия, електрическият генератор, задвижван от двигател с вътрешно горене, може да удължи пробега до 500км. Батерията на Ampera се зарежда посредством зарядно устройство на борда на автомобила, което се включва към стандартно домакинско електрическо захранване. Планирано е редовното производство на електромобила да започне да се продава в края на 2011г.

Opel Ampera премина първата си производствена фаза
Opel Ampera премина първата си производствена фаза
Opel Ampera премина първата си производствена фаза
Тагове: Opel, Opel Ampera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg