Автор: vladi
Публикувано на: 01.08.2011 09:32:58

Рейтинг:

Обновеният

Немската тунинг компания ABT Sportsline няма как да пропусне нов или обновен модел на Volkswagen, за който да разработи спортна програма. Това ще се случи съвсем скоро и с фейслифта на Tiguan, но от ABT са решили да ни запознаят с нея предварително, докато все още я довършват за изложението във Франкфурт.

За външността на автомобила са създадени нови брони, странични прагове, радиаторна решетка и спойлер на покрива. Освен това, се предлагат декоративни странични лайсни и защитен панел под задната броня, които могат да са хромирани или изработени от карбон.

Както винаги, от ABT Sportsline са подготвили богат избор от джанти, чиито размери могат да бъдат от 18 до 20 инча. Налице е и ново спортно окачване, което е намалило клиренса на автомобила с 20мм.

Разбира се, сериозно внимание е обърнато и на двигателите, с които се предлага обновеният Volkswagen Tiguan. На двата 2.0-литрови дизелови, генериращи стандартно 170 и 195к.с., мощностите са увеличени съответно до 200 и 220к.с.  При бензиновите 1.4 TSI (160к.с.), 2.0 TSI (180к.с.) и 2.0 TSI (210к.с.), те са нараснали съответно до 210, 210 и 250к.с.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg