Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2009 12:38:41

Рейтинг:

Обновеният

На автомобилното изложение във Франкфурт, Hyundai представи обновения си SUV модел Santa Fe, чието второ поколение беше въведено на пазара преди три години. Продажбите на автомобила ще стартират към края на тази година, като той отново ще предлага опция за две допълнителни седалки, с което общият брой на местата става седем.

Външният вид на Santa Fe е претърпял леки козметични промени, включващи нови брони, модифицирана радиаторна решетка, странични огледала с вградени в тях мигачи и променена форма на накрайниците на изпускателната система.

Бензиновия и дизеловия двигател на настоящия Hyundai Santa Fe ще бъдат заменени от съвършено нов 2.2-литров дизелов и 2.4-литров бензинов. Двете модификации са получили и нова шестстепенна механична скоростна кутия, предаваща задвижването към четирите колела. Като опция се предлага и шестстепенна автоматична трансмисия, която има режим за екологично шофиране Eco-Modus.

Santa Fe 2.2 CRDi разполага с мощност от 197к.с. и максимален въртящ момент 422Нм. Тази модификация на модела ускорява от 0-100км/ч. за 9.5сек., развива максимум 190км/ч. и изразходва средно 6.6л/100км. Бензиновият Hyundai Santa Fe 2.4 е с мощност 174к.с., позволяваща му да ускорява от 0-100км/ч. за 10.7сек. и да развива също 190км/ч. При него консумацията на гориво е 8.5л/100км. 


Обновеният Hyundai Santa Fe с европейски дебют във Франкфурт
Обновеният Hyundai Santa Fe с европейски дебют във Франкфурт
Обновеният Hyundai Santa Fe с европейски дебют във Франкфурт
Обновеният Hyundai Santa Fe с европейски дебют във Франкфурт
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg