Автор: admin
Публикувано на: 23.07.2009 11:37:44

Рейтинг:

OMP

Когато на една марка са заложили имена като Аертон Сена, Михаел Шумахер, Найджъл Менсъл, Мика Хакинен, Томи Макинен, Карлос Сайнц и още десетки световноизвестни автомобилни пилоти, то това е достатъчна гаранция за качеството на нейните продукти.

През 1973г., в италианския град Генуа, братята Пиерджорджо, Роберто и Клаудио Персивале основават компанията OMP Racing, превърнала се с годините в символ на качество и сигурност за всеки един автомобилен състезател.

Първоначално OMP Racing произвежда само ролбари за състезателни автомобили, но компанията постепенно увеличава гамата си от продукти и в момента предлага цялостно облекло за автомобилни и картинг пилоти, хомологирано оборудване и множество тунинг компоненти, като волани, седалки, педали, скоростни лостове и колани.

OMP Racing добива огромна популярност благодарение на пилотите от Формула1 Аертон Сена и Найджъл Менсъл, както и на тези от WRC Томи Макинен и Карлос Сайнц, а когато през 1996г. Михаел Шумахер избира италианците, името на компанията е окончателно затвърдено.

Всички продукти на OMP Racing са сертифицирани с високия стандарт за качество ISO 9001/2000, като се тестват за постигане на максимално голяма безопасност, отговаряща на изискванията на всички автомобилни състезания в цял свят.

Продуктите на OMP Racing може да намерите в шоурума на тунинг център Overdrive, на адрес автомагистрала “Тракия” 1-ви километър, в посока Пловдив, както и да ги разгледате в сайта Overdrive.bg.

Свали и разпечатай своя талон за 7% отстъпка в Overdrive от тук!


Галерия OMP Racing
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg