Автор: admin
Публикувано на: 07.04.2010 11:41:01

Рейтинг:

Ню
Къде другаде, ако не на изложението в Ню Йорк, би било по-подходящо Acura да покаже комби версията на модела TSX, която е създадена на базата на Honda Accord Tourer, но се отличава от нея с по-богато оборудване.

Продажбите на Acura TSX Sport Wagon в САЩ ще стартират тази есен, като бъдещите собственици на модела ще се наслаждават на двузонен климатик, кожен салон, първокласна аудио система, електрически шибидах и други екстри, при това включени в стандартното оборудване.

Двигателят на комбито е същият 2.4-литров, с който се предлага и версията седан, като е комбиниран с петстепенна автоматична трансмисия. Агрегатът е с мощност 201к.с., а максималният му въртящ момент достига 230Нм. Възможно е на по-късен етап да бъде въведена и модификация с 3.5-литров V6 двигател.

Acura TSX Sport Wagon може да се похвали със сравнително нисък разход на гориво за този клас автомобили, като средната и консумация е 7.8л/100км. Автомобилът предлага отлично пространство за багаж, което има възможност да се увеличи допълнително с лесно премахване на някои панели отзад.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg