Автор: admin
Публикувано на: 28.09.2009 12:44:00

Рейтинг:

Новото

Toyota въведе на американския пазар петото поколение на модела 4Runner. Автомобилът използва обща платформа с FJ Cruiser, като същевременно неговите габарити са нараснали и той вече може да се поръчва с трети ред седалки.

Новата Toyota 4Runner е налична в три различни версии – стандартна (SR5), луксозна (Limited) и предназначена за офроуд (Trail).Последната е с по-голям пътен просвет, предпазни панели под предната и задната броня, затъмнени светлини и различен капак на двигателя. Тя е оборудвана със системата за четири режима на управление Multi-Terrain Select и със системата за спускане Crawl Control (опционална за SR5 и Limited),

Toyota 4Runner се предлага с два бензинови двигателя. Това са 2.7-литров, генериращ мощност 157к.с. и максимален въртящ момент 241Нм., и 4.0-литров V6, с мощност 270к.с. и максимален въртящ момент 376Нм. Първият се предлага с четири и петстепенна автоматични трансмисии, а по-мощният - само с втората.

Toyota 4Runner е налична във версии със задвижване само към задните колела и със система 4х4. Цената на модела в САЩ започва от 27 500 долара при модификацията 2.7 SR5  2WD 4АТ и стига до 39 800 долара при 4.0 Limited 4WD 5AT.


Галерия Toyota 4Runner 2010
Тагове: Toyota, Toyota 4Runner
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg