Автор: pavel
Публикувано на: 08.02.2011 13:03:59

Рейтинг:

Новото

От Peugeot решиха да ни запознаят с обновеното си семейство 308, като разпространят снимки и информация за версиите хечбек, комби и кабрио на модела. Това се случва  три седмици преди официалния дебют на автомобилите в Женева.

Най-съществена визуална промяна е настъпила в предната част на Peugeot 308, където виждаме нови броня, решетка, фарове и интегрирани дневни LED светлини. Моделът е получил също така нови джанти и някои други по-дребни детайли, а за оформлението на интериора са предвидени повече цветове и дамаски.

Инженерите на Peugeot са обърнали голямо внимание и на гамата от двигатели, с които се предлага 308, като са подобрили тяхната горивна ефективност и същевременно са намалили консумацията на гориво и отделяните CO2 емисии. Важно е да се спомене, че вече всички агрегати отговарят на европейските екологични изисквания Euro5.

Най-интересната безспорно е модификацията, оборудвана с така наречената микро хибридна система, включваща 1.6-литров дизелов двигател, доставящ 112к.с. мощ, старт/стоп система и роботизирана трансмисия. От компанията разкриват, че с нея автомобилът отделя 98гр/км. CO2 емисии.
 
Продажбите на обновеното Peugeot 308 в Европа ще стартират през април, а освен с микро хибридната задвижваща система, автомобилът ще е наличен още с четири бензинови и четири дизелови двигателя, с мощности между 92 и 200к.с.


Галерия Peugeot 308 2011
Тагове: Peugeot, Peugeot 308
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg