Автор: admin
Публикувано на: 11.11.2009 14:48:17

Рейтинг:

Новото
От Volvo разкриха първоначална информация и разпространиха две снимки на серийната версия на новото S60. Автомобилът не се различава много от концепцията, която беше представена на автомобилния салон в Детройт през януари.

Volvo S60 ще направи дебют пред широка публика на изложението в Женева, а продажбите му ще стартират в средата на 2010-та, като очакванията са неговата цена да е около 25 000 евро. Производството на модела ще се осъществява в завода в град Гент (Белгия).

Появата на новото Volvo S60 се чака от дълго време както от феновете на шведската марка, така и от всички любители на автомобилите, тъй като той ще влезе в пряка конкуренция с Mercedes C-Class, BMW 3-Series и Audi A4, а от компанията твърдят, че автомобилът грабва от пръв поглед.

Моделите на Volvo се славят със своята безопасност, която при S60 ще е на най-високо ниво. За момента не се споменават подробности за технологиите за сигурност, като е известно само, че автомобилът ще разполага със системата за активна безопасност Pedestrian Detection, която засича пешеходците чрез сензори и в случай на необходимост активира спирачките вместо водача.

От Volvo не споменават нищо за двигателите, с които ще се предлага Volvo S60, но от изтеклa в пресата информация стана ясно, че между тях ще е изцяло новият бензинов 1.6 EcoBoost, генериращ мощност от 180к.с., а на по-късен етап ще бъде въведена и хибридна модификация на модела.

Новото Volvo S60 разкрито
Новото Volvo S60 разкрито
Тагове: Volvo, Volvo S60
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg