Автор: admin
Публикувано на: 17.08.2009 00:53:48

Рейтинг:

Новото

По време на 59-тото издание на Pebble Beach Concours d'Elegance, провело се този уикенд в Монтерей (Калифорния), беше представено новото поколение на Infiniti M, чрез специална триизмерна холограмна презентация.

Успоредно с това, японската компания разпространи и първите официални снимки на седана си от среден клас, който първоначално ще се продава на 32 международни пазара и ще се изправи срещу лидерите в този сегмент Audi A6, BMW 5-Series и Mercedes E-Class.

Новото поколение на Infiniti M идва с изцяло променена визия, чийто дизайн отчасти е вдъхновен от спортната концепция Essence, която видяхме на тазгодишното изложение в Женева през март.

Интериорът на автомобила е в изтънчен стил, като за него са използвани иновационни материали, а от Infiniti твърдят, че клиентите им ще се чувстват като у дома си. Седанът е получил усъвършенстван климатик и нова аудио система, допринасящи допълнително за комфорта на пътниците.

Третото поколение на Infiniti M ще се предлага с два нови бензинови двигателя. Старият 3.5-литоров от M35, генериращ 303к.с., ще бъде заменен от 3.7-литров, чиято мощност е 330к.с., като тази модификация ще получи наименованието M37.

Най-мощната версия на седана - M56 ще е оборудвана от 5.6-литров V8 двигател, доставящ 400к.с. мощ, като той идва на мястото на 4.5-литорвия от M45, генериращ 325к.с. За Европа M56 ще е заменен от модификация с дизелов V6 двигател на Renault, чиято мощност е 265к.с.

Продажбите на новия Infiniti M в цял свят ще стартират през пролетта на 2010-та година, като от компанията все още не разкриват цените на модела, както и дали ще се предлага със система за задвижване към четирите колела, или само с такава към задните. 


Галерия Infiniti M 2010
Новото Infiniti M дебютира в Калифорния
Новото Infiniti M дебютира в Калифорния
Новото Infiniti M дебютира в Калифорния
Новото Infiniti M дебютира в Калифорния
Тагове: Infiniti, Infiniti M
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg