Автор: admin
Публикувано на: 20.09.2010 13:07:08

Рейтинг:

Новото
Немската компания BMW е подготвила доста новости за автосалона в Париж, но със сигурност погледите на всички посетители ще бъдат привлечени от концепцията, разкриваща напълно новото поколение на 6-Series.

Така нареченото BMW Concept 6-Series Coupe следва новата дизайнерска линия на баварците, която изразява стремежа им към естетика и динамика. Очаква се серийното 6-Series да е с минимални разлики, като то ще се появи на пазара през пролетта на 2011-та, а малко по-късно клиентите ще имат възможност да си закупят и кабрио версията на модела.

Новата шестица разполага с класическите дълъг капак на двигателя, къс преден надвес и динамична линия на покрива, с каквито могат да се похвалят всички купета с марка BMW, които имат повече от 70-годишна история. При концепцията немците са приложили за първи път изцяло LED фарове, които гарантират отлично осветяване, но вероятно при серийния модел предните няма да бъдат такива.

Тъй като 6-Series е типично спортно купе, от BMW са взели решение средната конзола да е ориентирана към водача по един елегантен начин, защото обикновено тези автомобили се карат от техните собственици, а не от лични шофьори. В оборудването на концепцията присъстват всевъзможни технологии на баварците, които със сигурност ще са включени и в стандартното оборудване на серийния модел или ще могат да се поръчат допълнително.

Тагове: BMW, BMW 6-Series
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg