Автор: pavel
Публикувано на: 22.03.2011 22:36:02

Рейтинг:

Новото

Въпреки че официалната информация за новото поколение на BMW 6-Series Coupe беше разпространена само преди седмица, вече е налице първият тунинг пакет за новата баварска машина.

Пакетът е дело на немската компания Prior Design, която за момента е разработила само аеродинамичен бодикит за купето, придаващ му известна доза индивидуалност, която го отличава от неговите събратя.

Оптичният пакет на Prior Design за 6-Series Coupe включва агресивна предна броня, наподобяваща много тези на серийните M-модели на BMW, която е оборудвана с допълнителни устна и дневни LED светлини. Предницата е получила също боядисана в черно радиаторна решетка и допълнителни въздушни отвори в капака на двигателя.

Минавайки отстрани на автомобила, не могат да не бъдат забелязани раздутите калници с въздушни отвори, вдъхновени отново от M-моделите, както и боядисаните в черно джанти. Задната броня пък е коренно променена, като в нея е вграден и дифузер.

За момента проектът е само на компютър, както вероятно забелязахте от изображенията, но от Prior Design твърдят, че скоро ще са напълно готови с него и ще го пуснат в продажба.


Новото BMW 6-Series Coupe разкрасено от Prior Design
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg