Автор: admin
Публикувано на: 27.10.2010 11:20:33

Рейтинг:

Новият
Четири месеца, след като Volkswagen представи новото поколение на Jetta в Ню Йорк, немската компания реши да разкрие и европейската версия на модела, чиято цена в Германия започва от 20 900 евро.

Европейската Jetta почти не се различава визуално от северно-американската, като изключим разбира се някои дребни детайли, произтичащи от изискванията за превозните средства на двата пазара.

Припомняме ви, че в сравнение със старото поколение, новата Jetta предоставя със 7.5% по-голям простор на задните пътници, постигнат чрез увеличение на габаритите и разстоянието между двете оси.

Volkswagen Jetta 2011 се предлага в три нива на оборудване - Trendline, Comfortline и Highline, като е любопитно, че още при първото са включени стандартно климатик, мултифункционален дисплей и системите Hill Climb Assist, ABS и ESP.

За европейските страни с по-суров климат е предвиден един доста интересен пакет, наречен Winter Pack и включващ отопляеми предни седалки, по-надеждна климатична инсталация и подгряващи се дюзи на чистачките.

Гамата от двигатели на новия Volkswagen Jetta се състои от пет бензинови, доставящи от 105 до 200к.с. и два турбодизелови, с мощности 105 и 140к.с. Най-интересен безспорно е икономичният 1.6 TDI (105к.с.), с който автомобилът дава среден разход на гориво от 4.2л/100км.

Тагове: Volkswagen, Volkswagen Jetta
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg