Автор: admin
Публикувано на: 04.12.2008 00:33:02

Рейтинг:

Новият

Второто поколение на Golf Plus беше показано пред журналисти на изложението Bologna Motor Show 2008, което ще отвори врати за посетители в Петък.

Инженерите на Volkswagen са променили съвсем леко външния вид на автомобила, който е базиран на Golf VI. Предницата е с нови броня, радиаторна решетка и фарове. Релсите на покрива също са преработени, а задницата е с нови LED светлини, броня и накрайници на изпускателната система.

Интериорът на автомобила не е получил съществени промени, Обновени са воланът и климатичната система, чийто дизайн е сходен с този на Golf VI и Passat CC. Немците са заменили също и тапицериите, с които се предлага моделът.

Volkswagen все още не са съобщили с какви двигатели ще се предлага новият Golf Plus, но се знае със сигурност, че сред тях ще са бензиновият 1.4 TSI (122к.с.) и два дизелови, с мощности 90к.с. и 140к.с.

Като опция към стандартното оборудване ще се предлага иновационната система на Volkswagen – ParkAssist, която може да паркира превозното средство успоредно, без намеса от шофьора. Клиентите ще имат възможност да поръчат своя автомобил и с камера за обратно виждане.

Продажбите на новия Volkswagen Golf Plus ще стартират през пролетта на 2009г., като все още не са известни неговите цени и спецификации. 


Галерия Volkswagen Golf Plus
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg