Автор: admin
Публикувано на: 12.08.2010 10:31:33

Рейтинг:

Новият
От немската компания Volkswagen разпространиха снимки и информация за новия CrossTouran, чиито поръчки вече се приемат в Германия, а цената му на местния пазар започва от 27 000 евро.

Както и предишното поколение на модела, новият CrossTouran се явява soft-road версия на стандартния Touran, като дизайнът на автомобила напълно съответства на новата стилистика на марката.

Визията на Volkswagen CrossTouran наподобява кросоувър, тъй като в сравнение със стандартния модел, е получил преработено окачване, повишило клиренса с 20мм., допълнителни защитни панели и алуминиеви релси на покрива.

Външният вид се допълва от 17-инчови джанти, а интериорът се отличава с доста по-свежи дамаски, в сравнение с тези на обикновения Touran. Също така, в него присъстват множество метални декорации, а воланът скоростният лост и ръчната спирачка са облечени в кожа.

Първите доставки на новия Volkswagen CrossTouran ще стартират през есента, като моделът се предлага с няколко бензинови и дизелови двигаеля, чиито мощности са между 105 и 170к.с. На по-късен етап ще бъде въведена и модификация на газ.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg