Автор: vladi
Публикувано на: 15.03.2011 22:58:03

Рейтинг:

Новият

Едва ли имаше по-подходящо място от автомобилното изложение в Женева, където тунинг компанията TechArt да разкрие новото поколение на модела си Magnum, което отново е базирано на Porsche Cayenne Turbo.

Автомобилът има доста агресивен вид, също като своя предшественик, постигнат чрез нов бодикит, включващ брони, странични прагове, капак над двигателя, разширени арки на калниците и масивен заден спойлер.

Новите компоненти, освен че променят естетиката на популярни SUV, са спомогнали за подобряване на аеродинамиката му и охлаждането на двигател. Външният вид се допълва от атрактивни джанти, като се предлагат няколко вида в различни размери.

Новият TechArt Magnum разчита на стандартния, 4.8-литров, V8 двигател, с който е оборудван Porsche Cayenne Turbo, но разбира се той е претърпял редица подобрения, довели до повишение на мощността му от 500 на 560к.с. и на максималния въртящ момент от 700 на 780Нм.

В резултат на извършените промени по агрегата и аеродинамиката на автомобила, от TechArt твърдят, че той ускорява от 0-100км/ч. за 4.4сек. и от 0-200км/ч. за 15.8сек., а максималната скорост, която развива е 287км/ч.


Галерия TechArt Magnum 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg