Автор: admin
Публикувано на: 20.04.2010 13:18:30

Рейтинг:

Новият
Тази година на пазара ще бъде въведено новото поколение на семейния ван Alhambra, за което от Seat разпространиха официална информация и снимки. Автомобилът споделя обща платформа с новия Volkswagen Sharan, чийто дебют се състоя през март в Женева.

Новият Seat Alhambra е доста по-просторен от своя предшественик, като дължината му е нараснала с цели 22см., до 4.85 метра, а височината - с 9см, но въпреки увеличените габарити автомобилът е станал по-лек. Моделът е наличен във версии с пет, шест и седем места, като при първата обемът на товарното отделение е 885л., но ако се сгъне вторият ред седалки той нараства до 2 297л.

Новата Alhambra ще се предлага в изпълнения Reference и Style, а наборът от двигатели включва бензиновите 2.0 TSI (200к.с.) и последното поколение на 1.4 TSI (150к.с.), както и три дизелови, с мощност от 140 до 170к.с. Абсолютно всички агрегати разполагат със старт/стоп система.

В стандартното оборудване на автомобила влизат ABS, ESP, система за подпомагане спирането по наклон, 8 броя въздушни възглавници, система за следене налягането в гумите и др., а в списъка с допълнителни екстри се отличават адаптивни светлини, камера за обратно виждане, парктроник и автоматично отваряне и затваряне на задните плъзгащи се врати.

Галерия Seat Alhambra 2011
Тагове: Seat, Seat Alhambra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg