Автор: admin
Публикувано на: 16.03.2010 23:11:43

Рейтинг:

Новият
Новото поколение на Opel Astra с пет врати надмина всички очаквания, получавайки над 100 000 поръчки в Европа от пазарната премиера на модела през месец декември 2009 година. Изключително доброто приемане на новата Astra от клиентите ще определи добавянето на трета смяна в производствения завод на Opel в Гливице (Полша) през второто тримесечие.

Новият компактен автомобил вече надвиши плана с 10%. Opel предвиждаше 180 000 поръчки на новата Astra за първата пълна година от началото на продажбите й. Само в Германия регистрациите на Astra за първите два месеца на 2010-та нараснаха с 38% в сравнение със същия период на миналата година. Това постави Astra на второ място по продажби в компактния сегмент в Германия.

В момента новата Astra се предлага само във версия хечбек с пет врати. Следващият модел ще бъде новата комби версия на Astra.

Влюбени в новата Astra са не само купувачите. Компактният модел на Opel получи високо признание от автомобилния свят в цяла Европа за своя дизайн, нововъведения и технологии. Още преди да влезе в продажба, новата Astra спечели наградата Златен волан (Goldenes Lenkrad) от немското списание AutoBild и европейските му филиали.

В Испания, новата Astra е единственият автомобил, който някога е получавал трите първи награди на автомобилната преса: Званието „Най-добър автомобил на годината за Испания”, присъдено от 54 автомобилни журналисти в класация, спонсорирана от вестник ABC. Astra беше избрана на първо място от читателите на испанския Prensa Ibérica, вестника La Vanguardia и автомобилното списание Autofáci. И още, новият модел на Opel беше коронован с титлата „Автомобил на годината 2010” на Канарските острови.

“Нашата традиционна сила да предлагаме иновативни технологии на достъпна цена е приета много добре от клиентите в този труден икономически период”, заяви Ален Висер, Вицепрезидент, отговорен за продажбите и маркетинга. “Това доказва, че съчетанието на модерни технологии, спортен и в същото време елегантен дизайн и високо качество на изработката, работи успешно.”

Тагове: Opel, Opel Astra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg