Автор: admin
Публикувано на: 13.05.2009 00:57:41

Рейтинг:

Новият

От Opel разпространиха официални снимки и първоначална информация за новото поколение на модела Astra. Автомобилът е разработен върху платформата Delta на GM, която се използва и за Chevrolet Volt и Cruze.

Дизайнът на външния вид на новата Astra е силно повлиян от този на модела Insignia. От Opel все още не са пуснали снимки на интериора на автомобила, но съдейки по шпионски и неофициални фотографии можем спокойно да кажем, че той също е в стила на Insignia.

Европейските клиенти на Opel Astra ще могат да избират между богат набор от двигатели, като настоящите 1.6 и 1.8-литрови са заменени с 1.4 и 1.6 турбоагрегати, с мощности от 120 до 180к.с., които са средно с около 8% по-икономични от своите предшественици. Гамата от дизелови двигатели се състои от 1.3, 1.7 и 2.0-литрови, а от 2011г. ще има и ecoFLEX версия на модела.

Световната премиера на петвратата Opel Astra ще се състои през септември на изложението във Франкфурт, а продажбите и ще стартират непосредствено след него. Версията с три врати ще се появи в края на 2010-та, а за началото на 2011-та е предвидено въвеждането на Astra кабриолет.


Галерия Opel Astra 2010
Тагове: Opel, Opel Astra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg