Автор: admin
Публикувано на: 14.06.2010 23:07:09

Рейтинг:

Новият
През 2011г. на автомобилния пазар ще се появи нова малка „стрела”, която ще се изправи срещу модели като Ford Focus RS (305к.с.) и Renault Megane RS (250к.с.). Това ще е новото поколение на Opel Astra OPC, чиято мощност, според изданието Autocar, ще достига цели 300к.с.

Автомобилът ще е с предно предаване и ще е оборудван с електронен блокаж на диференциала. Първоначално замисълът на инженерите на Opel е бил да инсталират шестцилиндров двигател в модела, но в последствие тази идея е отпаднала.

За момента липсват данни за конкретния агрегат на новия Opel Astra OPC, но имайте предвид, че неговият предшественик разполага с 2.0-литров бензинов двигател, доставящ мощност от 240к.с. С него автомобилът ускорява от от 0-100км/ч. за 6.4сек., а представете си какви качества ще притежава наследникът му.

Дебютът на Astra OPC ще се състои през 2011-та, а продажбите на модела ще стартират в края на годината. Тази модификация обаче ще се предлага само във версия с три врати, чиято световна премиера пък е насрочена за изложението в Париж през есента.

Източник: Autocar

Новият Opel Astra OPC ще е с мощност 300к.с.
Новият Opel Astra OPC ще е с мощност 300к.с.
Тагове: Opel, Opel Astra, Opel Astra OPC
Читателски коментари

Анонимен 2010-06-14 23:50:46 0 отговори

Анонимен

ухааа 30 коня на астрата!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg