Автор: admin
Публикувано на: 15.02.2010 00:46:46

Рейтинг:

Новият
От Nissan залагат изключително много на пазара в Близкия Изток и особено на държавите, в които живеят по-заможни хора. Именно поради тази причина компанията реши да представи новия Nissan Patrol в емирство Абу Даби.

Седмото поколение на Nissan Patrol, което е резултат от почти 60-годишната еволюция на модела, е получило изцяло нова платформа, радикално нов дизайн, по-луксозен и комфортен интериор, нов V8 двигател, седемстепенна автоматична трансмисия и нова 4WD система.

След като са проучили пазара в страните от Близкия изток, от Nissan са стигнали до извода, че за да може да победи своите основни конкуренти там, на Patrol му е необходима съвсем нова визия, както и още по-голям комфорт и лукс. В същото време новата платформа предоставя по-здрава конструкция и намалява вибрациите.

Отвън автомобилът е с доста по-заоблени форми и по-плавни линии, от своя предшественик, а в интериора му са комбинирани мека кожа, полиран алуминий и дървени декорации. Освен това, новият Patrol предлага 100мм. повече пространство за краката на пътниците на втория ред седалки.

Nissan Patrol се превръща в най-мощното превозно средство в своя клас. На мястото на стария 4.8-литров двигател идва изцяло нов 5.6 V8 агрегат, оборудван с технологиите VVEL и DIG. Неговата мощност е 400к.с., а максималният му въртящ момент достига 550Нм.

Джипът е получил също нова седемстепенна автоматична трансмисия и напълно модернизирана 4WD система, която има режими за пясък, път, сняг и скали. Автомобилът разполага с хидравличната система за контрол на тялото HBMC, независимо окачване на четирите колела и системите Hill Start Assist и Hill Descent Control, спомагащи за безпроблемно спускане по стръмен наклон на неравен терен.

Галерия Nissan Patrol 2010
Тагове: Nissan, Nissan Patrol
Читателски коментари

Анонимен 2010-02-15 09:16:18 0 отговори

Анонимен

С тези форми вече изглежда съвсем друг джип.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg