Автор: pavel
Публикувано на: 12.05.2011 13:23:22

Рейтинг:

Новият

Преди месец на изложението в Шанхай беше показана концепция на новия Mercedes A-Class, която имаше доста агресивен вид, а сега виждаме първите изображения на серийния модел, чийто дизайн обаче е малко по-непривлекателен.

Фотосите са използвани от Mercedes за патентоване на модела в Европейското патентно ведомство. На тях се вижда, че автомобилът е запазил основните дизайнерски линии на концепцията, но най-атрактивните детайли липсват, като например радиаторната решетка и предните светлини.

Новият Mercedes A-Class вече няма да е с формата на познатите ни две негови поколения, а ще се доближи до тази на основните му конкуренти Audi A3 и BMW 1-Series.

Според предварителни данни, автомобилът ще е с габарити 4 200мм. дължина и 1 393мм. височина, което ще рече, че той ще е с 30см. по-дълъг и с 20см. по-нисък от настоящото поколение на  модела.

Известно е, че основните двигатели на новия A-Class ще са съвместни разработки на Daimler и Renault-Nissan, а топ модификацията ще е оборудвана с 2.0-литров агрегат, генериращ 210к.с. На по-късен етап ще бъде въведена и AMG версия, чиято мощност ще е около 320к.с.

Снимки: Autoscoops.be


Тагове: Mercedes, Mercedes A-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg