Автор: admin
Публикувано на: 29.04.2010 23:21:05

Рейтинг:

Новият

На автомобилно изложение в Южна Корея, Hyundai представи новото поколение на модела Avante, известен на останалите пазари по света, включително и в България, като Elantra.

Външността на модела, който е най-продаваният от цялата продуктова гама на Hyundai, следва новите стилистични форми на компанията, с големи продълговати фарове и задни LED светлини.

За момента все още липсват снимки от интериора на новата Elantra, но от Hyundai твърдят, че салонът и е с оборудване, което не се среща при други компактни модели. Така например, автомобилът може да се похвали с цветен информационен дисплей на инструменталното табло, отопляеми задни седалки и разсеяна интериорна светлина.

Под предния капак на Hyundai Elantra се намира 1.6-литров четирицилиндров двигател с директно впръскване на горивото, който е с мощност 140к.с., а максималният му въртящ момент достига 167Нм. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия и според Hyundai е с 10% по-икономичен от конкурентите си.

Новият Hyundai Elantra ще се появи на южнокорейския пазар през втората половина на тази година, а малко по-късно ще стартират и продажбите му в останалите части на света.


Галерия Hyundai Elantra 2011
Тагове: Hyundai, Hyundai Elantra
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg