Автор: admin
Публикувано на: 11.01.2010 14:19:28

Рейтинг:

Новият
Ford разпространи снимки и информация за изцяло новото поколение на Focus, което дебютира на изложение в Детройт. Моделът се превръща в поредния глобален за компанията, като ще се предлага в 122 страни по света, с еднакви двигатели.

На щанда на Ford в Детройт са изложени версиите седан и хечбек на новия Focus, които ще се появят едновременно на пазарите в Европа и Северна Америка в началото на следващата година, но европейската версия на модела ще бъде представена на салона в Женева през март.

До края на 2012г. върху платформата, която използва новият Ford Focus, ще бъдат създадени около 10 различни модела, към които се причисляват и дебютиралите във Франкфурт C-Max и Grand C-Max.

Когато става въпрос за нов модел на Ford, той непременно е в така наречения от компанията кинетичен дизайн. Благодарение на него външният вид на автомобила е станал още по-грабващ, като е в стила на C-Max и Grand C-Max, а интериорът му е идентичен с този на двата модела.

Новият Ford Focus ще се предлага с последно поколение бензинови турбодвигатели EcoBoost, с мощност от 89 до 180к.с., както и с дизелови Duratorq TDCi, генериращи от 128 до 197к.с. Агрегатите ще са в комбинация с шестстепенна механична скоростна кутия или с роботизирана трансмисия с двоен съединител. Освен това още през 2011г., компанията ще въведе и изцяло електрическа модификация на модела.

Галерия Ford Focus 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg