Автор: admin
Публикувано на: 17.09.2010 10:29:49

Рейтинг:

Новият
Вече е напълно сигурно, че новото поколение на култoвия Dodge Viper ще го бъде. Това стана ясно след като по-рано тази седмица на закрита конференция в Орландо, на която са присъствали само избрани хора, е бил показан прототип на автомобила.

За да представи прототипа на Viper, за церемонията е дошъл лично Серджо Маркионе, заемащ длъжността изпълнителен директор на Fiat и Chrysler, като той е заявил, че колата ще се появи на пазара още в началото на 2012 година.

За момента от компанията не са разпространили снимки и подробности за модела, като информацията е разпространена от участник в конференцията пред изданието „The Wall Street Journal”.

Според тайнственото лице, новият Dodge Viper е с още по-агресивна визия от своя предшественик, като прототипът е бил в цвят „Сandy-Apple Red”, а каросерията е покрита с цели 25 слоя боя.

Въпреки че все още не е потвърдено официално, почти със сигурност двигателят на автомобила ще е 8.4-литров V10, оборудван с технологията Multiair на Fiat. Говори се и за модификация с V8 агрегат, взаимстван от Ferrari.

Новият Dodge Viper идва през 2012-та
Новият Dodge Viper идва през 2012-та
Новият Dodge Viper идва през 2012-та
Тагове: Dodge, Dodge Viper
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg