Автор: admin
Публикувано на: 06.12.2010 22:13:57

Рейтинг:

Новият

Новото поколение на  Chrysler 300C ще направи дебют в началото на 2011 година, на международното автомобилно изложение в Детройт, но от американската компания вече изнесоха първоначални снимки и информация за модела.

Всъщност автомобилът е базиран на своя предшественик и представлява по-скоро негова актуализирана версия, която обаче предлага повече по отношение на естетика, качество и комфорт.

Новият Chrysler 300C е претърпял доста сериозни промени в предната си част, но не липсват такива и по задницата и някои други части, като например страничните огледала, а като цяло дизайнът е доближен до този на 200C.

Въпреки че все още не са разпространени снимки на интериора, от компанията твърдят, че той предоставя значително по-голям комфорт, изработен е от по-качествени материали и е с по-богато серийно оборудване.

Двигателите, с които ще се предлага новият 300C са V6 Pentastar с мощност 292к.с. и максимален въртящ момент 252Нм., и V8 HEMI, доставящ 360к.с. Оборудван с първия, моделът ще се предлага в САЩ за 28 000 долара, а по-мощната модификация ще е с базова цена 38 000 долара.


Галерия Chrysler 300C 2011
Тагове: Chrysler, Chrysler 300C
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg