Автор: vladi
Публикувано на: 22.12.2010 13:56:20

Рейтинг:

Нови

Chrysler разпространи нови снимки и повече информация за наследника на 300C, който ще се появи на пазара през следващата година, като сега става ясно, че при него отпада буквата „C” от името.

Както вече споменахме в предишната статия, автомобилът е базиран на своя предшественик и представлява по-скоро негова модернизирана версия, която предлага повече по отношение на естетика, качество и комфорт.

Най-значителни промени са настъпили в предницата на модела, която е с нови радиаторна решетка, броня и фарове, повече хромирани елементи и LED светлини. Отзад пък се е появил дискретен спойлер, като стоповете също са диодни.

Качеството на изработката на интериора е значително по-добро, благодарение на използваните нови материали, а освен това се предлага по-богато допълнително оборудване, включващо голям панорамен покрив и 20-инчови алуминиеви джанти. Налице са също нов волан и леко променена централна конзола.

Двигателите, с които ще е наличен Chrysler 300 2011 са V6 Pentastar с мощност 292к.с. и максимален въртящ момент 252Нм., и V8 HEMI, доставящ 360к.с. Оборудван с първия, моделът ще се предлага в САЩ за 28 000 долара, а по-мощната модификация ще е с базова цена 38 000 долара. За Европа е предвидена и дизелова модификация, но за момента не са известни подробности за нея.


Тагове: Chrysler, Chrysler 300
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg