Автор: pavel
Публикувано на: 11.08.2011 11:17:01

Рейтинг:

Нови

Модел 2012 на Opel Insignia идва с доста модернизации, състоящи се главно във въвеждането на два нови бензинови турбо двигателя, някои технологични нововъведения и допълнителни екстри.

Първият агрегат е с работен обем 1.4 литра и ни е познат от Astra, като той ще замени вече поостарелия атмосферен 1.8 литров. Въпреки че новият двигател е доста по-малък като обем, той предоставя абсолютно същата мощност от 140к.с.

От Opel твърдят, че Insignia 1.4 Turbo ecoFLEX е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 10.9сек. и да развива максимална скорост от 205км/ч., като същевременно средният й разход на гориво е 5.9л/100км.
 
Вторият нов агрегат е 2.0-литров с мощност 250к.с., като той ще се монтира само в комбинация със система за задвижване към четирите колела. С него автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 7.5сек., максималната му скорост е ограничена на 250км/ч., а средният разход на гориво е 8.9л/100км.

Opel Insignia 2012 предлага и доста повече възможности за допълнително оборудване, сред които новите инфоразвлекателни системи Navi 600 и Navi 900 Europa, превъзхождащи настоящите във всяко едно отношение. При тях водачът може да запаметява често използвани от него маршрути.

Моделът е получил и модернизирана предна камера, която освен, че разпознава пътните знаци и сигнализира при напускане на пътното платно, вече следи дистанцията от предното превозно средство и предупреждава за възможност от евентуален удар с него.

Бъдещите собственици на Insignia ще имат възможност да оборудват своя автомобил с новата луксозна тапицерия от напа „Indian Night”. При нея са съчетани висококачествена черна кожа с контрастиращи шевове в цвят коняк. За каросерията на модела пък е налице новият цвят Luxor, който е синьо-виолетов и се променя в зависимост от отражението на светлината. Също така има възможност за поръчка на джанти с нов дизайн.


Галерия Opel Insignia 2012
Тагове: Opel, Opel Insignia
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg