Автор: vladi
Публикувано на: 11.04.2011 13:31:27

Рейтинг:

Новата

Този път няма да ви запознаваме с поредния автомобил, персонализиран от българското CUSTOM студио Vilner, а с един елемент от превозните средства, който е неделима част от тях и винаги стои пред нас, докато шофираме – воланът.

От около година насам Vilner произвежда ергономични спортни волани, които обаче не се правят с готови калъпи, а се изработват индивидуално, според личните предпочитания на всеки отделен клиент.

При проектирането на волана се съчетават максимално дизайнът с удобството, като освен да се промени формата на оригинала, той може да бъде удебелен в определени зони, за по-добър захват.

Удоволствието да превърнете волана на вашия автомобил в наистина уникален, какъвто няма да има никой друг в света, ще ви струва между 400 и 1 200 лева. Цената зависи от вида на материалите, на които ще се спрете, като вариантите от комбинации всъщност са безгранични.

Във воланите на Vilner могат да бъдат вграждани карбонови детайли, които в последствие да бъдат лакирани или матирани, според вашия вкус, като няма значение каква марка и модел е автомобилът. Времето за изработване на един волан е 5-7 дни, но задължително след предварително записан час, за да могат сроковете да бъдат спазени.

На снимките можете да видите само някои от нашите проекти, като на повечето са показани воланите преди и след персонализацията им, за да се проследи по-лесно разликата. В конкретните случаи са използвани материали като Алкантара, напа, карбонова кожа, перфорирана кожа и детайли от въглеродни нишки (карбон).

„ВИЛНЕР” ЕООД е създадено през 1996г., а от 2010г. марката VILNER вече е патентована. Фирмата залага на високо качество и професионализъм, като се стреми да бъде различна от другите и сама си е вдигнала летвата, за да е конкурентноспособна. Услугите, които предлага са дизайн на интериорно обзавеждане на автомобили и сгради, допълнително обезшумяване на купето, диодни осветления, дизайнерски решения с карбон, пиано лак и алуминий, озвучаване и мултимедии за автомобили, обличане на детски столчета за кола с кожа, индивидуална изработка на телефони Vertu и др. Политиката на фирмата е да изготвя предварително дизайн на проекта, за да може клиентът да види как ще изглежда той и едва след неговото одобрение се започва работа.

Повече на Vilner.eu


Галерия Волани на Vilner
Тагове: Vilner, Тунинг, Волани
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg