Автор: admin
Публикувано на: 20.01.2010 22:28:26

Рейтинг:

Новата
От Mazda разпространиха снимки и първоначална информация за новото поколение на Mazda5, което ще направи дебют на изложението в Женева през март. Както и до момента, автомобилът ще се конкурира в сегмента на компактните MPV модели с Renault Scenic и Opel Zafira.

Автомобилът е получил типичната за всички нови модели на Mazda „усмихваща се предница” и също като своя предшественик е с плъзгащи се задни врати и предоставя възможност за настаняване на 7 души, при наличен трети ред седалки.

Mazda5 ще се предлага с 1.8-литровия бензинов двигател на настоящия модел, както и с новия 2.0-литров бензинов на компанията, който е със система за директно впръскване на горивото. Освен това, автомобилът разполага с модернизиран ABS и старт/стоп система.

От снимките се вижда, че интериорът е станал доста по-изчистен и стилен, но повече информация относно оборудването и техническите характеристики ще бъде разпространена на по-късен етап. По план Mazda5 трябва да се появи при европейските дилъри на компанията през есента.

Галерия Mazda5 2011
Новата Mazda5 разкрита
Новата Mazda5 разкрита
Новата Mazda5 разкрита
Новата Mazda5 разкрита
Новата Mazda5 разкрита
Тагове: Mazda, Mazda5
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg