Автор: pavel
Публикувано на: 03.08.2011 00:17:28

Рейтинг:

Новата

Повече от месец преди официалната му премиера на изложението във Франкфурт, Mazda реши да ни запознае с новото поколение на кросоувъра си СХ-5, разпространявайки няколко негови снимки и първоначална информация.

Автомобилът е вдъхновен от концепцията Minagi, която видяхме през март в Женева, като в него е въплатен за първи път в сериен модел новият дизайнерски стил на японската марка, който е наричан KODO и в какъвто ще са всички нейни бъдещи модели.

Новият СХ-5 е и първият модел на Mazda, в който компанията въвежда пълната гама от технологията SkyActiv, включваща революционни двигатели и модулна платформа. Кросоувърът ще се появи на пазара в началото на 2012-та, като ще се предлага както във версия с предно предаване, така и със задвижване 4x4.

В Европа автомобилът ще е наличен с 2.0-литров бензинов двигател, чиято мощност ще е 165к.с., както и с 2.2-литров дизелов агрегат, генериращ 175к.с. Повече подробности за тях, включително какви са разходите им на гориво, ще бъдат оповестени през септември във Франкфурт.


Новата Mazda СХ-5
Новата Mazda СХ-5
Новата Mazda СХ-5
Тагове: Mazda, Mazda СХ-5
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg