Автор: vladi
Публикувано на: 15.02.2011 12:23:50

Рейтинг:

Новата

Италианската компания Lancia реши да ни запознае с новото поколение на компактния си модел Ypsilon, което ще направи световен дебют на изложението в Женева след две седмици.

Формата на мъника като цяло е запазен, но по дизайна му са внесени множество по-модерни черти и детайли. Габаритите на автомобила са 3 840мм. дължина, 1 670мм широчина и 1510мм. височина, а  междуосието е 2 390мм.

Новата Lancia Ypsilon споделя обща платформа с Fiat 500, при нея са увеличени междуосието и вътрешното пространство. И тя обаче ще е оборудвана с фирмената технология ”тънки седалки”, благодарение на която се освобождава повече място за пътниците.

Двигателите, с които ще се предлага моделът, са дизеловият 1.3 MultiJet II (96к.с. и 200Нм.) и два бензинови. Единият е 1.2-литров с мощност 70к.с., а другият - 0.9-литров TwinAir, генериращ 95к.с. и 145Нм. Освен това, ще има и модификация LPG, която ще работи на бензин и газ и ще е оборудвана с 1.2-литровия бензинов агрегат.

Продажбите на новата Lancia Ypsilon ще стартират в някои европейски държави през юни, а в САЩ и Великобритания моделът ще се продава под името Chrysler Ypsilon.


Галерия Lancia Ypsilon 2011
Новата Lancia Ypsilon
Новата Lancia Ypsilon
Новата Lancia Ypsilon
Новата Lancia Ypsilon
Тагове: Lancia, Lancia Ypsilon
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg