Автор: admin
Публикувано на: 23.07.2010 13:16:46

Рейтинг:

Nissan

Немските автопроизводители отдавна водят неофициална война помежду си, чрез агресивни рекламни кампании, а най-активни в това отношение са BMW и Audi. Понякога те засягат и чужди марки, като Nissan например, но отговорът на японците надмина всички очаквания.

Постоянните хвалeбствия по адрес на немските автомобили явно са омръзнали на британското подразделение на Nissan, което стартира рекламна кампания под надслов „Как да победим германците”, имаща за цел да изтъкне предимствата на моделите 370Z и GT-R, а те изобщо не са малко.

Кампанията ще е с продължителност цели 6 месеца и ще е съсредоточена в автомобилни списания и сайтове. Вече са готови и първите материали за модела Nissan 370Z, които сериозно ще разгневят Audi и Porsche.

На две от снимките ще видите един черен 370Z, а зад него два бели немски автомобила с доста провокативни надписи по тях. От двете страни на Audi TTS е изписано „По-скъп, по-бавен и с по-малко мощ от Nissan 370Z”, а от тези на Porsche Cayman – „Мечтая си да бъда бърз като Nissan 370Z”.

И за да не си помисли някой, че японската марка хвали своя модел без покритие, британското подразделение на Nissan е разпространило също информация, във вид на таблица, сравняваща цените, мощността и ускорението от 0-100км/ч. на трите модела, както и на BMW Z4 sDrive30i, което също се оказва, че изостава от 370Z.Nissan обяви война на немските марки
Nissan обяви война на немските марки
Nissan обяви война на немските марки
Nissan обяви война на немските марки
Читателски коментари

Nissan - 2011-09-17 16:10:56 0 отговори

Nissan -

Какво да коментираме - пред фактите и Боговете мълчат!!!!!!!!!!!!!!!!!

гери - chalga.biz 2010-07-27 16:42:30 0 отговори

гери - chalga.biz

тези коли не можеш да ги нахраниш братко :x

Анонимен 2010-07-25 09:53:25 0 отговори

Анонимен

Ахахахаха - тези японци ме кефят максимално.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg