Автор: admin
Публикувано на: 30.07.2010 13:43:56

Рейтинг:

Nissan
Nissan Skyline R34 GT-R е един от най-култовите японски автомобили за всички времена, а версията Z-tune на тунинг подразделението NISMO, произведена само в 20 екземпляра, е мечта за всеки фен на колите от Страната на изгряващото слънце, но за съжаление почти неосъществима.

Немската компания JAPO Motorsport обаче е решила да предложи уникалната възможност на 20 собственици на Nissan Skyline R34 GT-R да го превърнат в копие на версията Z-tune, срещу сумата от 89 900 евро, включваща и цялостно реставриране на автомобила с оригинални части.

Работата по първия екземпляр, който виждате на снимките, им е отнела цели три месеца, но резултатът е наистина впечатляващ. След сериозни модификации по 2.5-литровия битурбо двигател на автомобила, той вече разполага с мощност от цели 517к.с., при стандартни 327к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 392 на 597Нм.

За да постигнат тези характеристики, инженерите на JAPO Motorsport са заменили турбокомпресорите, интеркулера, инжекторите, запалителните свещи и изпускателната система. За момента не се споменава какви са динамичните показатели на тунингования Nissan Skyline R34 GT-R, но цифрата 320 на скоростомера говори сама за тях.

Безпроблемното спиране е гарантирано от високоефективни спирачни механизми на фирмата StopTech, съединителят е заменен с такъв на HKS, джантите  са 18-инчови NISMO Z-tune, а окачването е станало още по-спортно. Целият интериор пък е облечен в алкантара и фина кожа.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg