Автор: admin
Публикувано на: 19.08.2010 21:05:22

Рейтинг:

Nissan
Модел 2011 на Nissan Note идва с няколко промени по отношение на външен вид, оборудване и двигатели, които са превърнали автомобила в още по-привлекателен, като по предварителна информация, те няма да доведат до увеличаване на неговата цена.

Двата бензинови двигателя на Note, които са 1.4 и 1.6-литрови, са претърпяли някои подобрения, благодарение на които вече отговарят на европейските екологични норми Euro5.

Що се отнася до външния вид, автомобилът с нива на оборудване Acenta и Teckna е получил боядисани в сиво дръжки на вратите и облицовки на B и C колонките в черен гланц, а при N-TEC версията се наблюдават нови преден спойлер и въздушни отвори.

Освен това, Nissan Note вече се предлага и с два нови цвята на каросерията - Magnetic Red и Magnetic Grey, а с ESP ще са оборудвани абсолютно всички модификации на модела.

При версията Acenta има също нова аудио система с изходи за USB и iPod, при N-TEC в базовото оборудване присъстват още климатична инсталация и автоматични светлини и чистачки, а върховата Tekna разполага и със система за безключов достъп и старт на двигателя, посредством бутон.

Галерия Nissan Note 2011
Nissan Note претърпя леки промени
Тагове: Nissan, Nissan Note
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg