Автор: admin
Публикувано на: 09.01.2009 00:31:13

Рейтинг:

Nissan

Дългоочакваният Nissan GT-R SpecV ще се появи на пазара само година след пускането на стандартния GT-R. Спортната версия на модела обещава да предоставя на клиентите още по-голяма наслада при шофиране.

Отвън, GT-R SpecV е с нови радиаторна решетка и заден спойлер, изработени от карбон, като вече ще се предлага и в цвят на купето Ultimate Black Opal. Интериорът на автомобила е със специални седалки Recaro и декоративни карбонови елементи.

Двигателят на автомобила е същият (3.8-литров) като на стандартната версия на Nissan GT-R, но е претърпял подобрения, които са увеличили максималния му въртящ момент и същевременно са намалили консумацията на гориво. Не се споменава дали е увеличена неговата мощ.

Другите отличителни характеристики на автомобила са намаленото тегло, титаниевото покритие на изпускателната система, алуминиевите джанти в състезателен стил и карбоно-керамичните спирачки.

За момента Nissan GT-R SpecV ще се предлага само на японския пазар. Цената му в Страната на изгряващото слънце ще е около 170 000 щатски долара, което е два пъти повече от тази на стандартния модел. 

 


Галерия Nissan GT-R SpecV
Тагове: Nissan, Nissan GT-R, SpecV
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg