Автор: vladi
Публикувано на: 28.02.2011 09:27:18

Рейтинг:

Morgan

Още в края на миналата година британската компания Morgan ни показа две снимки на възродената си триколка и ни запознаха с някои подробности около нея, но сега можем да я видим в целия и блясък.

От Morgan са решили да променят името от Threewheeler на 3 Wheeler, което е същото, но написано по различен начин, а цената на машината във Великобритания е определена на 25 000 лири.

Morgan 3 Wheeler ще бъде регистриран като триколесен мотоциклет, а двигателят му няма да е на Harley-Davidson с мощност 100к.с., както беше обявено по-рано, а на компанията S & S и ще доставя 115к.с. Скоростната кутия пък ще е взаимствана от Mazda.

От управата на британската компания са взели решение окраската на триколката да е в стил Втората световна война, като ще се предлагат осем цвята за екстериора и няколко вида кожа за интериора.

Премиерата на Morgan 3 Wheeler ще се състои на изложението в Женева, а продажбите на модела в неговата родина ще стартират непосредствено след него. От компанията съобщават, че превозното средство отговаря на всички екологични изисквания в САЩ и Европа.


Галерия Morgan 3 Wheeler
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg