Автор: admin
Публикувано на: 13.11.2009 11:39:59

Рейтинг:

Mitsubishi
През април, на автомобилното изложение в Ню Йорк, Mitsubishi показа концепцията Outlander GT, а в началото на тази седмица в САЩ, беше представен нейният сериен модел, заедно с обновения Outlander.

Като цяло Outlander Facelift е с доста по-агресивен външен вид от настоящия модел, дължащ се предимно на предницата, която е в стила на горещия Lancer Evolution, а хромираните детайли при версията GT, подчертават още повече мускулестия му вид.

Mitsubishi Outlander GT се отличава от стандартния модел също с 18-инчови алуминиеви джанти, кожен салон, спортни седалки и волан, алуминиеви педали и мултимедийна система с 3.5-инчов дисплей.

Двигателят на горещата версия на автомобила е 3.0-литровия V6, с който се предлага и настоящия Outlander, но неговата мощност е увеличена с 10к.с. до 230к.с. при 6 250об/мин. Агрегатът е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия, с възможност за смяна на предавките от падове зад волана.

Всички модификации на обновения Outlander ще са оборудвани със системата за активно приплъзване на диференциала, Super All Wheel Control (S-AWC), използвана до момента само от Lancer Evolution. Тази технология значително подобрява сцеплението и стабилността.

За момента не е ясно кога Mitsubishi Outlander GT ще се появи в Европа, но в САЩ продажбите му ще стартират още този месец, а цената му ще започва от 29 250 долара.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg