Автор: admin
Публикувано на: 06.01.2010 22:44:16

Рейтинг:

Mini
На изложението в Детройт, започващо следващата седмица, Mini ще участва с няколко автомобила, сред които електрическото Mini E и концепцията Beachcomber, с която компанията демонстрира визия за автомобил, откъсващ се от всички обичайни стандарти и създаващ иновативни импулси за индивидуалната мобилност на бъдещето.

Електрическият модел Mini E,от който вече има над 600 тестови екземпляра по улиците на САЩ, показва възможностите за екологична и устойчива индивидуална мобилност. Автомобилът е оборудван с електромотор, с мощност 204к.с., който се захранва от комплект литиево-йонни батерии. Той ускорява от 0-100км/ч. само за 8.5сек., а максималното разстояние, което може да измине без презареждане е 250км.

Основната атракция на щанда на Mini в Детройт определено ще е прототипът Beachcomber, в който са съчетани възможностите на новия кросоувър на компанията с концепцията за радикално открита каросерия. Автомобилът е оборудван с най-модерната технология на окачване, ALL4, а основната му отличителна черта е липсата на покрив и врати.

Mini ще демонстрира в Детройт също Mini Clubman и новото Mini Cabrio с голямо разнообразие от двигатели и опции за оборудване. Те впечатляват с експресивен иновативен дизайн, типичното за Mini картинг усещане и почти неограничени възможности за индивидуализиране. Всички модели са оборудвани серийно с технологии, част от концепцията MINIMALISM, целяща намаляване на разхода на гориво и вредните емисии при запазване или повишаване на мощността.

Подробноти за Mini E
Подробности за Mini Beachcomber

Галерия MINI Beachcomber Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg