Автор: admin
Публикувано на: 26.08.2009 20:52:00

Рейтинг:

Mini

На щанда на Mini във Франкфурт ще бъде изложена концепцията Coupe, която ако бъде одобрена от ръководството на компанията може да се появи на пазара през 2012-та година.

Mini Coupe Concept е разработено по случай честването на 50-годишнината от създаването на компанията и както и сами може да видите от снимките, автомобилът е базиран на стандарния Mini Cooper.

Концептуалното купе се отличава от стандартната версия на модела по по-ниския си със 136мм. изцяло алуминиев таван. Габаритите на колата са 3 714мм. дължина, 1 683мм. широчина и 1 356мм. височина, а обемът на товарното отделение е 250л.

Mini Coupe Concept е оборудван с 1.6-литров бензинов двигател, чиято мощност е 211к.с., което в комбинация с височината на автомобила гарантират, че то ще е най-динамичното от всички останали версии.

Концепцията е с изцяло нови 18-инчови джанти, задният ред седалки е премахнат, центърът на тежестта е изместен по-ниско, а двата накрайника на изпускателната система са разположени по средата на задната броня. 

 


Галерия Mini Coupe Concept
Читателски коментари

Анонимен 2009-08-26 21:27:23 0 отговори

Анонимен

Перфектно е!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Най- популярно от ...
Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg